Trollingtur i Øresund

Vi var to mand høj på denne tur. Båden blev sat i vandet, fra rampen i Skovshoved havn kl 08.15, i en strid syndenvind – 14 m/s. Vi sejlede med bølgerne op mod Vedbæk, så vi havde dog ingen problemer med vinden. Vi satte grejet lide uden for havnen og der var hug med det samme, hvorefter en fin torsk kom i båden. Dette forsatte dagen igennem, med masser af torsk, 40-50 stk. med største på 6.1 kilo. Foruden at en enkel sej på 2 kg og en havørred på 2.1 kg / 56 cm, var forbi båden dagens løb. Vinden lage sig ved 11 tiden og drejede over i vest, så vi havde ingen bølger resten af dagen. Vi sejlede ind klokken 15.00, trak båden og kørte hjemover. Dog sprang det ene trailerdæk på motorvejen, så forbi knud larsen efter en dunkraft. Da den vi havde med gav fortabt. Vi var hjemme 17.00, efter en super tur på vandet.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Vi bruger cookies på hjemmesiden. Ved at fortsætte accepterer du brugen af cookies.   Læs mere