Pelles tur

Jeg var taget med to kammerater til Furesøen på en dag, hvor det dog blæste lige lovligt meget. Vi lå derfor og sejlede rundt i læ og kunne ikke rigtigt komme ud på de skrænter, som vi ønskede at fiske af. Det var en svær dag på søen, og det virkede som om, at det kun var folk, der fiskede med agnfisk, der fik fisk. Vi både kastefiskede og dørgede med store woblere og softbaits. Endelig fik jeg dog hug på en stor Westin Jätte-wobler, og efter en kort fight kunne jeg lande en fin gedde på 8,2 kilo og 105 cm. Den var godt mærket af den velafståede leg. Det blev kun til 1 mindre fisk mere i båden, før vi sejlede ind ved solnedgang.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Vi bruger cookies på hjemmesiden. Ved at fortsætte accepterer du brugen af cookies.   Læs mere